Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Hoe werkt deze webshop?

Zoals bij elke webshop kun je hier producten bestellen. In dit geval gaat het om producten die met tennis te maken hebben. Voor nu zijn het vooral verschillende bespanningen om jouw racket(s) te bespannen. In de toekomst wordt ons assortiment uitgebreid. 

Bespanning kiezen

Op de homepagina kun je geschikte bespanningen zoeken door aan te vinken wat voor jou van toepassing is onder Spelersprofiel. Vink aan wat voor jou van toepassing is en de geschikte bespanningen worden er uitgefilterd.

Vaak hebben tennissers geen idee wat voor bespanning nou het beste is. Gelukkig hebben wij daar veel verstand van. We overleggen altijd wat voor type speler je bent .Er staan ook voorbeelden van bespanningen waar de toppers mee spelen, deze zijn geschikt voor de betere spelers..

Bestellen

Heb je een keuze gemaakt voor een bespanning dan kun je deze toevoegen aan jouw winkelmandje. Betalen kan via een tikkie of contant bij aflevering.

Account aanmaken

Ben je van plan om vaker bij ons te bestellen dan is het handig om een account aan te maken. Dan hoef je niet steeds je NAW gegevens in te vullen en ook het formulier om jouw racket zo goed mogelijk te bespannen hoef je maar 1x in te vullen. Als je een account hebt en je bent ingelogd dan kun je ook zien wat je al besteld hebt bij ons.

Ophalen en/of bezorgen

Heb je geen tijd of zin om je racket(s) af te geven en/of weer op te halen als het racket bespannen is? Dan kan ik het ook op komen halen en/of weer thuisbezorgen als het klaar is. Je kunt aangeven wanneer bezorgen en/of ophalen het beste uitkomt.

  • Ophalen en bezorgen kost € 5,-
  • Alleen ophalen of alleen bezorgen kost € 3,-
  • Kom je zelf langs om je racket af te geven en weer op te halen dan is dat natuurlijk gratis.
We bewaren de gegevens van jouw bespanning(en) in een database

Dat is handig als je bijvoorbeeld precies dezelfde bespanning wilt als de vorige keer, of als je juist een andere bespanning wilt proberen. Alle gegevens zijn afgeschermd en worden niet met derden gedeeld. 

 

Opmerkingen over deze pagina

Heb je een opmerking over deze pagina? Geef je reactie